Aktuális Heti menü
Tájékoztató
Termékeink élelmiszerbiztonságát validált HACCP rendszerünk garantálja.
Higiéniai szabályzatunk értelmében ételhordókat nem áll módunk fogadni. Csomagoló anyagaink OÉTI engedéllyel rendelkeznek.
Menü változtatás jogát fenntartjuk.
Doboz ára: 80 Ft/db (leves), 100 Ft/db (főétel+habdoboz), illetve 40 Ft/db (savanyú).
Munkanapokon 08.00-tól 12.30-ig,tudjuk az előre leadott és az adott napi megrendeléseket fogadni és kiszállítani. A 10.00. óráig leadott rendeléseket 12.00. óráig kiszállítjuk! Szombaton és vasárnap 11.00.-től 12.00.-óráig vállalunk kiszállítást! A minimum kiszállítási érték: 1.000.-Ft.
KISZÁLLÍTÁST MEZŐTÚR BELTERÜLETÉN LAKCÍMRE TUDUNK VÁLLALNI!
A napi menü sor bontható.Savanyúság: 560.-Ft/adag
Hétfőtől-csütörtökig Menü ára: 2.090 Ft/adag
1 adag leves ára: 590 Ft, főétel: 1.500 Ft.
Pénteken a menü ára: 1 adag húsos leves ára: 1.500 Ft, főétel: 590 Ft.
Szombat- vasárnap Menü ára: 2.090 Ft/adag
1 adag leves ára: 590 Ft, főétel: 1.500 Ft.
„Fitnesz” menü ajánlata és az „ÍZHÁZ” ajánlata hétfőtől-vasárnapig,
ára: 1.950 Ft/adag (levest nem tartalmaz).
Az étlapon szereplő számok az allergén anyagokat jelölik!
K&H, MKB, OTP Szép kártyával is lehet fizetni!
Szakácsok: Ádám Tünde, Bíró Olivér, Herbály Bianka Bettina
Jó étvágyat kívánunk!
Allergén anyagok listája
Az ételek mellett szereplő számok allergéneket jelölnek
Allergén élelmiszer összetevők listája AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1169/2011/EU RENDELETE (2011. október 25.)
1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*),
b) búzából készült maltodextrin(*),
c) árpából készült glükózszirup,
d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.
2. Rákfélék és azokból készült termékek.
3. Tojás és abból készült termékek.
4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.
5. Földimogyoró és abból készült termékek.
6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír(*),
b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.
7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
b) laktit.
8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve
a) diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.
9. Zeller és abból készült termékek.
10. Mustár és abból készült termékek.
11. Szezámmag és abból készült termékek.
12. Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
13. Csillagfürt és abból készült termékek.
14. Puhatestűek és abból készült termékek.